Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Útibeszámolók: Az Egzotikus Latin-Amerika - Dr. Juhász Árpád előadása


Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

2017. december 13. 18:30

Sorozatunk nézői havonta egy alkalommal olyan előadókkal találkozhatnak, akik utazásaikról nemcsak fotókat, videókat készítettek, hanem írásban (könyvben, blogon) is megörökítették élményeiket.

Az egzotikus Latin-Amerika – dr. Juhász Árpád geológus, televíziós főszerkesztő filmvetítéssel egybekötött könyvbemutató előadása

Latin-Amerika a letűnt civilizációk tárháza. Amíg Észak-Amerikában az indián népcsoportok kis túlzással kőkorszaki szinten éltek a fehér ember érkezése előtt, addig Latin-Amerikában a társadalmi munkamegosztás magas szintjére jutó civilizációk alakultak ki. Gondoljunk a maja városállamokra, az inka birodalomra vagy annak előfutáraira: a nazkákra, a csimukra, a mocsikákra. Latin-Amerika legjei közé tartozik a zene, a foci vagy Amazónia esőerdő-rengetege és az Andok jégvilága. Juhász Árpád új könyvében a Yucatán-félszigettől a Magellán-szorosig bemutatja ezeket az egzotikus tájakat, beleértve a rejtélyes Húsvét-szigetet vagy az óriásteknőseiről nevezetes Galápagos-szigetcsoportot.